Zoek
Filters

Ten Veens bruin meergranenbrood met geplette tarwe deco BREED heel

Oude naam: Ten Veens puur breed

Ingrediënten
volkorentarwemeel (40.95 %), water (35.19 %), zonnebloempitten (6.07 %), lijnzaad (3.03 %), tarwegluten (3.03 %), pompoenpitten (2.12 %), bakkerszout (1.82 %), havervlokken (1.52 %), roggebloem (1.52 %), geîactiveerdtarwedesem (gedroogd) (1.21 %), gist (1.21 %), suiker (0.91 %), suiker (gebrand) (0.61 %), plantaardige olie (0.46 %), gerstemoutmeel (0.18 %), emulgator (gerst) (0.16 %), maltodextrine, enzymen, gerstemoutextract, tarwemoutmeel, meelverbeteraar, tarwebloem, emulgator(E472e, E471), meel
Allergenen
gluten bevattende granen, spelt
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram : Energie 968 Kj (231 Kcal), Vetten 6.6 g., Vetten verzadigd 0.9 g., Koolhydraten 29.9 g., Eiwitten 10.2 g., Zout 1.81 g.
verbeteraar(E920)
Afbeelding van Ten Veens bruin meergranenbrood met geplette tarwe deco BREED heel
Ten Veens bruin meergranenbrood met geplette tarwe deco BREED heel
Oude naam: Ten Veens puur breed heel
Artikelnummer:: 010316
€3,45
Afbeelding van Ten Veens bruin meergranenbrood met geplette tarwe deco BREED half
Ten Veens bruin meergranenbrood met geplette tarwe deco BREED half
Oude naam: Ten Veens puur breed half
Artikelnummer:: 0103160
€1,75
Product labels

Ingrediënten
volkorentarwemeel (40.95 %), water (35.19 %), zonnebloempitten (6.07 %), lijnzaad (3.03 %), tarwegluten (3.03 %), pompoenpitten (2.12 %), bakkerszout (1.82 %), havervlokken (1.52 %), roggebloem (1.52 %), geîactiveerdtarwedesem (gedroogd) (1.21 %), gist (1.21 %), suiker (0.91 %), suiker (gebrand) (0.61 %), plantaardige olie (0.46 %), gerstemoutmeel (0.18 %), emulgator (gerst) (0.16 %), maltodextrine, enzymen, gerstemoutextract, tarwemoutmeel, meelverbeteraar, tarwebloem, emulgator(E472e, E471), meel
Allergenen
gluten bevattende granen, spelt
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram : Energie 968 Kj (231 Kcal), Vetten 6.6 g., Vetten verzadigd 0.9 g., Koolhydraten 29.9 g., Eiwitten 10.2 g., Zout 1.81 g.
verbeteraar(E920)
*
*
*