Sloffenbodem gevuld met mokka crème, stukjes hazelnootschuim en afgewerkt met een dun laagje praline, stukjes hazelnoot en slagroom Allergenen: lactose, tarwegluten, ei, noten (hazelnoten, amandelen en walnoten) en cacao
Sloffenbodem gevuld met bosvruchten bavarois en afgewerkt met frambozen bessenjam en luchtige slagroom Allergenen: lactose, tarwegluten, ei, amandelen en cacao
Moscovische cake gevuld met een combinatie van luchtige vanille crème en frambozen bessenjam en afgewerkt met roze marsepein Allergenen: lactose, tarwegluten, ei en amandelen
Biscuit gevuld met kersenbavaroise op een bodem van harde wenerdeeg met een laagje chocolade en afgewerkt met een gelei van kersen Allergenen: lactose, tarwegluten, ei en cacao
Biscuit gevuld met Zwitserse room, cocktail fruit, rum rozijnen en bitterkoekjes en afgewerkt met een laagje marsepein Allergenen: lactose, tarwegluten, ei en amandelen